Skip to main content

Contracten en vergoedingen

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak en dienen bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Alleen in geval van ziekte mag de afspraak tussen 8.00 en 8.15 uur op de dag van de afspraak worden afgezegd zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken worden bij u persoonlijk in rekening gebracht (€ 30,-) en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Voor het maken en afzeggen van afspraken is de praktijk telefonisch bereikbaar op 010-2730787 of het mobiele nummer van de behandelend logopedist. U kunt ook (tijdig) een bericht achterlaten op de voicemail of een e-mail sturen naar logopedieschiedam@gmail.com.

De behandelingen worden direct bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht en worden volledig vergoed. Logopedie bij volwassenen valt onder het eigen risico.

Wij hebben in 2023 geen contract met CZ, OHRA, Nationale Nederlanden en hun labels Just en CZ direct en Menzis en AnderZorg en de labels HEMA en VinkVink.

Wat betekent dat voor u als u bij een van deze zorgverzekeraars verzekerd bent? Afhankelijk van de polisvoorwaarden krijgt u een volledige of gedeeltelijke vergoeding. U kunt zelf bij uw zorgverzekeraar navragen welk percentage van de behandeling u vergoed krijgt. U krijgt de nota zelf (Menzis) of een betaalverzoek voor het restant bedrag (CZ).